U kunt bij ons gratis parkeren rondom de winkel. 

Tevens is er een grote gratis parkeergarage die u kunt bereiken door langs de winkel te rijden en de eerste straat rechts te nemen.


Eelco Bouts, de eigenaar van I Fiori, zit al ruim 30 jaar in het bloemenvak. Hij is begonnen met werken op zijn 15e bij zijn ouders in hun bloemenwinkel in de Konmar Laakweg. Hij behaalde verschillende diploma’s binnen de bloemsierkunst. Na dertien jaar besloot hij niet die winkel over te nemen maar is hij voor zichzelf begonnen in 2001 met Bloembinderij Calendula aan de Goudsbloemlaan in Den Haag. Eelco besloot na 8 jaar deze bloemenwinkel te verkopen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Dat is dus deze winkel geworden I Fiori aan de Laan van Wateringse Veld 1507 in Den Haag.

“Elke dag is er verse aanvoer van bloemen en planten en door de zeer hoge omloopsnelheid is de klant altijd verzekerd van verse en kwalitatief hoogwaardige bloemen en planten,” aldus Eelco. “Men vindt bij ons een zeer ruim aanbod van boeketten, van modern tot klassiek, in alle prijsklassen. Daarnaast kan de klant hier ook terecht voor losse bloemen, groene en bloeiende planten voor binnen en buiten, potterie, bloemstukken, bruidsboeketten, rouwarrangementen en hydrocultuur planten. Wij kunnen voldoen aan alle wensen van de klant!”

Op de website van I Fiori kan men bloemen bestellen en wereldwijd laten bezorgen. Bestellingen voor 13.00 gedaan worden dezelfde dag nog bezorgd door heel Nederland. Alle voorkomende betaalmogelijkheden zijn aanwezig.Bestellingen worden verzorgd vanuit de eigen winkel in een heel ruim bezorggebied en anders door gelijkwaardige collega bloemisten in Nederland.

I Fiori is lid van verzendorganisatie Topbloemen alwaar wij premium bloemist zijn wat inhoud dat wij tot een speciaal geselecteerde bovenlaag van bloemisten binnen dit netwerk behoren die net even in alles een meerwaarde bieden voor de klant.

Dagelijks is een vast team van 4 gekwalificeerde bindsters en binders voor u in de weer om de mooiste creaties te maken en te zorgen dat klanten tevreden de deur uit gaan met een mooi arrangement.

Lees meer over ons 10-jarige bestaan in de LoosduinseKrant krant